فروشگاه قالب و پلاگین یارتم طراحی سایت ، طراح وب سایت
آژانس هوایی مسافرتی کیتو 24آژانس هوایی مسافرتی کیتو 24
فراموشی رمز عبور ؟

اخذ ویزای چین

چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از ۱/۳ میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است . چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد
آژانس هواپیمایی کیتو ۲۴ با بیش از دو دهه سابقه، متخصص اخذ ویزای چین با نازلترین قیمت و در کوتاهترین زمان ممکن، در خدمت هموطنان عزیز می باشد

انواع ویزای چین

ویزای توریستی گروهی عادی چین : قیمت صدور ویزا ۱۱۵ دلار و مدت زمان آن ۱۲ روز کاری می باشد
ویزای توریستی گروهی فوری چین : قیمت صدور ویزا ۱۴۵ دلار و مدت زمان آن ۹ روز کاری می باشد
ویزای تجاری انفرادی عادی چین : قیمت صدور ویزا ۳۸۰ دلار و مدت زمان آن ۲۰ روز کاری می باشد
ویزای سه ماهه تجاری دبل عادی چین : قیمت صدور ویزا ۵۷۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد
ویزای ۶ ماهه تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا ۸۰۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد
ویزای ۱ ساله تجاری مولتی چین : قیمت صدور ویزا ۱۲۰۰ دلار و مدت زمان آن ۷ روز کاری می باشد

حداقل تعداد نفرات برای صدور ویزای توریستی گروهی چین ۵ نفر می باشد که تاریخ دقیق ورود مسافرین به چین باید طبق بلیط آنها باشد. ضمن اینکه تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند.
مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا, با هم می باشد و مدت آن ۱ ماه است. شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع می شود
اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین ۳۰ روز می باشد ؛و ویزای مسافر داخل پاسپورت درج می شود.
ویزای مولتی تجاری ۶ ماهه چین با داشتن حداقل ۳ عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا ۶ ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت ۱ ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

اصل پاسپورت
دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ زمینه سفید تمام رخ
مشخصات کامل مسافر
جهت اخذ ویزای دبل چین باید ۲ ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای ۶ ماهه ۳ ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد

توجه:

مدارک ویزای خود را در طول سفر به همراه داشته باشید زیرا پلیس چین در حین ورود به کشور این مدارک را بررسی خواهند کرد
برای اخذ ویزای چین هرگز اینترنتی اقدام نفرمائید

در صورت هر گونه سوال در رابطه با اخذ ویزای چین با مشاوران ما تماس بگیرید

سوالات متداول

اظهارنامه گمرکی در چین - تفاوت بین کانال قرمز و کانال سبز در چیست؟

دو کانال گمرکی در چین می‌باشند. اگر شما چیزی برای اظهار کردن نداشته باشید، از کانال سبز عبور کنید ،
در غیراینصورت از کانال قرمز بایستی عبور کنید. زمانی که شما درباره چیزی مطمئن نیستید، کانال قرمز را انتخاب کنید.

۵،۰۰۰ دلار آمریکا (معادل آن ارز خارجی) یا ۲۰،۰۰۰ یوان مجاز است.
اگر شما بیش از این مبلغ به همراه داشته باشید، اسناد مربوطه موردنیاز بوده و بایستی آن را به گمرک چین ارائه کنید.

مطابق با قوانین، اگر طلا، نقره و محصولات ساخته‌شده از آن‌ها کمتر از ۵۰ گرم باشد (۲ اونس)، آزاد می‌باشند و نیازی به اظهار کردن ندارند.
اگر وزن آن‌ها از این حد تجاوز کند، بایستی آن را اظهار کنید.

همه رسیدهای مرتبط با اقلام ارزشمند، مانند جواهرات، یشم سبز، طلا و نقره، صنایع‌دستی، مصنوعات، نقاشی‌ها و خوش‌نویسی که از چین خریداری می‌کنید بایستی برای کنترل ارائه شوند.

پودر شیر برای مصرف انسانی بدون گمرکی است و نیازمند اظهار شدن نیست.

هر بازدیدکننده می‌تواند یک باکس حاوی ۶ قوطی را ۸۰۰ گرمی یا ۲۴ قوطی کمتر از ۸۰۰ گرم را با خود داشته باشد.

برای میزان بالاتر از این محدوده، بایستی آن را اظهار کرده و مالیات پرداخت کنید. نرخ مالیات برای شیر خشک نوزاد ۵ درصد است.

اظهار و پرداخت مالیات کمرگی برای اقلام شخصی مانند تلفن، تبلت، لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال ضرورتی ندارد، البته اگر در میزان مشخصی باشد.
اگر شما تلفن یا لپ‌تاپ با برند جدیدی همراه با بسته‌بندی و کتابچه راهنما برای دوست خود از چین خریداری کنید، بایستی آن را اظهار کرده و مالیات پرداخت کنید.

اقلام زیر بایستی مطابق با حقوق گمرکی در چین اظهار شوند.

اظهارنامه گمرکی زمانی که وارد چین می‌شوید:

۱. هر قلم جنسی که ارزش آن بیش از ۲،۰۰۰ یوان باشد.

۲. بیش از ۴۰۰ سیگارت یا ۱۰۰ سیگار.

۳. ارز خارجی بیش از ۵،۰۰۰ دلار آمریکا یا معادل آن، یا ۲۰،۰۰۰ یوان.

۴. حیوانات یا محصولات حیوانی، میکروارگانیسم‌ها، محصولات بیولوژیکی، بافت انسانی، خون و محصولات خونی.

۵. دستگاه گیرنده فرستنده، ابزار ارتباطات مخابراتی.

۶. هر جنس ممنوعه و محدود مطابق با قوانین جمهوری خلق چین.

۷. چمدانی که بایستی به‌صورت جداگانه حمل شود.

۸. محموله، نمونه‌های تجاری، اقلام تبلیغاتی اقلام زیر بایستی مطابق بافرم اظهارنامه گمرکی چین زمان خروج از کشور اظهار شوند.

۹. طلا، نقره و سایر اقلام ارزشمند.

۱۰. اقلام فرهنگی، حیوانات و گیاهان در معرض خطر انقراض علاوه بر محصولات آن‌ها، گونه‌ها و منابع بیولوژیکی.

۱۱. محموله، نمونه‌های تجاری، اقلام تبلیغاتی.

بله گمرک چین می‌تواند قوانین سختی را اعمال کند. اطلاعات تفصیلی در خصوص انواع اجناسی وجود دارد که بایستی به‌صورت اظهارنامه گمرکی بیان شوند. این اظهارنامه به‌دقت بررسی‌شده و بایستی اطمینان حاصل کنید که دقیق و صحیح پرشده باشد.

نکته:

اظهارنامه گمرکی یک‌روند کاملاً سخت و دشوار است.
ما قویاً توصیه می‌کنیم که مسافران خارجی اگر می‌خواهند که با مشکلی مواجه نشوند، قبل از سفر اطلاعات کافی را کسب کنند.
بایستی با آژانس مسافرتی خود مشورت کرده یا از دفتر اظهارنامه گمرکی در فرودگاه درخواست کمک کنید.

برای دریافت قیمت ویزای چین
همچنین هزینه اخذ ویزای چین و قیمت تورهای مسافرتی چین
با شماره ۰۲۱۸۹۳۶۰ تماس حاصل فرمایید
همکاران ما در خدمت شما می باشند.

فروشگاه قالب و پلاگین یارتم طراحی سایت ، طراح وب سایت